ImmunoVita ® Kids 30 Кесички

Додаток во исхрана базиран на Бета-Глукан, Витамини Б6, Д3 и Цинк


ЕДНА КЕСИЧКА ДНЕВНО!


Препорачано за:

  • Одржување и функционирање на имуниот систем
  • Третман на рекурентни инфекции
  • Борба против настинка и вируси
  • Воспоставување на заштитен систем при стресни периоди


Предности:

  • Ја намалува кашлицата
  • Го олеснува дишењето
  • Ефикасен при настинки
  • Го зајакнува организмот
  • Делува брзо
  • Може да се користи кај новороденчиња


Упатство за употреба:

: Деца до 12-годишна возраст една кесичка дневно, над 12 години 1-2 кесички дневно или како што е пропишано од лекар. Може да се меша со храна, течности или вода. Не се препорачува кај луѓе кои земаат имуносупресивни лекови.


БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ШЕЌЕР.


ImmunoVita Kids е додаток во исхрана. Да се чува на ладно и суво место. Да се чува на безбедно подалеку од дофат на деца. Не ги надминувајте препорачаните дневни дози. Додатоците во исхрана не можат да се користат како замена за редовните одброци. При бременост или било какви болести, пред употреба консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.


Произведено во Шпанија (ЕУ) од Vitae Health Innovation, S.L., Barcelona Ексклузивен увозник за С.Македонија: Иннова Мед ДООЕЛ, 1000 Скопје, Р.С.Македонија