FlexiVita Pro 30 Капсули

Додаток во исхрана наменет за одржување на здравјето на зглобовите и коските.


АНТИИНФЛАМАТОРНО - АНАЛГЕТСКО - РЕГЕНЕРАТИВНО


Состав:

 • Глукозамин
 • Хондроитин
 • МСМ
 • Таблети бамбус (колаген)
 • Цинк
 • Манган
 • Куркума
 • Црн бибер


Наменето за:

 • Превенција на болести на зглобови и коски
 • Обнова на коскената маса и ‘рскавица
 • Олеснување на болка и воспаление
 • Одржување на здрави зглобови кај спортисти


Упатство за употреба:

До 2 капсули дневно, после јадење. За време на бременост и доање не треба да се консумира поради присуство на Глукозамин и Хондроитин.


БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ШЕЌЕР.


FlexiVita Pro е додаток во исхрана. Да се чува на ладно и суво место. Да се чува на безбедно подалеку од дофат на деца. Не ги надминувајте препорачаните дневни дози. Додатоците во исхрана не можат да се користат како замена за редовните одброци. При бременост или било какви болести, пред употреба консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.


Произведено во Шпанија (ЕУ) од Vitae Health Innovation, S.L., Barcelona Ексклузивен увозник за С.Македонија: Иннова Мед ДООЕЛ, 1000 Скопје, Р.С.Македонија